Inschrijvingen

!UPDATE INSCHRIJVINGEN 2022!

De tickets voor de inschrijvingen van 2022 zijn te koop via deze link. Het aanvinken van ticketgarantie voegt niks toe aan de kans om binnen te komen. De kosten die je maakt indien je deze optie aanvinkt zijn voor jezelf.
Let op: enkel het kopen van een ticket geldt niet als een volledige inschrijving voor de loting. Lees de informatie hieronder goed door om uw inschrijving voor de loting compleet te maken. 


Wat moet je doen voor de inschrijvingen?    


De reguliere inschrijvingen vinden plaats tijdens de UIT-week op dinsdag 16 augustus. Dit jaar zien de inschrijvingen er anders uit dan voorgaande jaren! Er zal dit jaar worden gewerkt met een lotingssysteem om iedereen een gelijke kans te geven op een lidmaatschap bij C.S. Veritas. Hoe dit lootsysteem eruit ziet en wat de verdere toelatingsprocedure is wordt uitgelegd via deze link. Lees dit document goed door.

 Wanneer

 Wat

 Waar

Dinsdag 16-08-2022
00:00-20:00

Kaartje kopen via deze linkOnline
Dinsdag 16-08-2022 20:00  tot woensdag 17-08-2022 11:30Uitvoeren en aanleveren opdrachten en aanleveren persoonlijke informatie via een link in de mail die je dinsdag na het sluiten van de kaartverkoop ontvangOnline
Woensdagavond 17-08-2022Uitslag lotingMail
Donderdag 18-08-2022Fysiek langskomen op C.S. Veritas voor rondmaken inschrijvingKromme Nieuwegracht 54
Vrijdag 19-08-2022Fysiek langskomen op C.S. Veritas voor rondmaken inschrijving

Kromme Nieuwegracht 54Wat heb je nodig voor de inschrijvingen?


  • Zorgpas
  • Personalia
  • Identiteitsbewijs
  • Gegevens huisarts
  • Gegevens apotheek
  • Pinpas met ruim voldoende geld
  • Geprint bewijs van inschrijving aan een erkende onderwijsinstelling

Wat zijn de vereisten om je in te schrijven?


  • Bewijs van inschrijving van een erkende Hogeschool of Universiteit (de onderwijsinstelling hoeft niet in Utrecht gesitueerd te zijn)
  • Je kan alleen lid worden van Veritas als je voor 2 september 2022 18 jaar of ouder bent! Hierop maken we geen uitzonderingen.
  • De verplichte introductieperiode vindt plaatst tussen 20 augustus en 3 september 2022. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt aan een kandidaatslid gedeeltelijk vrijstelling verleend. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, mail dan naar inschrijven@veritas.nl

* Lees de algemene voorwaarden goed door

Vragen over inschrijvingen

Voor vragen over de voorinschrijvingen, de reguliere inschrijvingen en de kennismakingstijd kan worden gemaild naar inschrijven@veritas.nl.