Artboard_1-2.jpg

UIT-week

Jaarlijks wordt door het UIT-bestuur de Utrechtse Introductie Tijd georganiseerd om alle kersverse studenten welkom te heten in Utrecht. Dit is dé manier om het bruisende studentenleven van Utrecht te leren kennen, waar natuurlijk de studentenverenigingen niet in kunnen ontbreken. Daarom opent C.S. Veritas samen met talloze studentenverenigingen haar deuren: wees welkom!


Bij C.S. Veritas geloven we dat jouw studententijd een onvergetelijke ervaring hoort te zijn; vol vriendschap, avontuur en persoonlijke groei. Daarom nodigen we je graag uit om bij ons te onderzoeken wat C.S. Veritas jouw te bieden heeft. Maak kennis met onze sociëteit, onze leden, de tradities en de unieke sfeer die onze vereniging zo bijzonder maakt.


Of je nu al zeker weet dat jij lid wil worden, of omdat je gewoon nieuwsgierig bent naar wat C.S. Veritas nou te bieden heeft: kom gezellig langs tijdens UIT-week. Ervaar de warmte en gezelligheid van C.S. Veritas, wie weet is dit wel het begin van jouw fantastische Veritastijd. Tijdens de UIT-week vinden namelijk ook de inschrijvingen plaats.

We kijken ernaar UIT je te ontmoeten!

Liefs,

UIT ’24

Programma UIT-week

Op het moment is het programma van de UIT 2024 op C.S. Veritas nog niet bekend. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws en ontwikkelingen omtrent de UIT 2024!