Zakelijk

Het Collegium Studiosorum Veritas werd opgericht in mei 1889. Wat begon als een katholiek leesgezelschap is nu uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Utrecht. Haar leden, zowel mannen als vrouwen, studeren aan verschillende faculteiten van de Hogeschool en Universiteit Utrecht. Veritas is een besloten vereniging, die rijk is aan jaarclubs, (vak)disputen, verticalen, commissies, huizen en vele andere verbanden. Ondanks de steeds zwaardere studiedruk, is het ledenaantal jaarlijks gegroeid tot het huidige aantal van ruim 1.850 leden.

De visie van Veritas
Er wordt naar gestreefd dat leden zich langdurig verbonden voelen met Veritas en hun leven lang plezier hebben van het lidmaatschap. Leden voelen zich thuis, onder andere door het gezellige pand en de open en toegankelijke cultuur. Er wordt hen mogelijkheden aangeboden zich op verschillende vlakken te ontwikkelen. Daarbij staat een levendig reünistenbestand hoog in het vaandel. Op deze manier biedt C.S. Veritas een belangrijke basis, niet alleen tijdens maar ook na de studentijd. 

Veritas anno nu 
Momenteel streeft Veritas enerzijds naar continuïteit, maar op sommige vlakken ook naar zichtbare verandering. Er zijn dan ook verschillende doelstellingen opgesteld die de basis vormen voor een meerjarenbeleid van de besturen. Zo  wordt er gefocust op de toekomstgerichte ontwikkeling van onze leden. Er zal extra aandacht uitgaan naar activiteiten gericht op werk, studie, cultuur, sport en muziek. Ook gaat er veel aandacht uit naar het reünistenbestand, wat voordelen zal bieden voor zowel reünisten als voor de vereniging. Daarnaast komt er steeds meer verbetering in de historische administratie en digitale communicatie, waarbij onder andere de website pas vernieuwd is. Hiermee wordt de open en toegankelijke cultuur versterkt, voor actieve én minder actieve leden. 

Een samenwerking met C.S. Veritas
De Vicarius Vereniging 2 / Acquisitie onderhoudt het contact met (potentiële) adverteerders gedurende omtrent algemene contracten. Zij werkt samen met de Commissie Commerciële Betrekkingen (CCB), die zich bezig houdt met het actief benaderen van bedrijven en het organiseren studiegerelateerde activiteiten.

Waarom een samenwerking met C.S. Veritas?

- U werkt samen met de grootste studentenvereniging van Utrecht;
- U hebt de eerste keus;
- U kunt gericht werken aan naamsbekendheid onder de leden van C.S. Veritas;
- U kunt zelf nadenken over wat het beste bij uw bedrijf past;
- U ontvangt altijd een bewijs van uw geplaatste advertentie;
- U hebt te maken met één vast contactpersoon die te allen tijde met u meedenkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Vicarius Vereniging 2 / Acquisitie, Bente Barentsen.