UITslapen

Traditiegetrouw openen Veritashuizen haar deuren voor UITslapers tijdens de UIT-week. Zo ook dit jaar! Als UITslaper kun je van 11 tot en met 15 augustus logeren bij Veritijnen, zo kun je in levende lijve meemaken hoe het leven van een Veritijn eruitziet.

Klinkt dit als muziek in jouw oren en ben jij 18 jaar of ouder tijdens de UIT-week? Ben jij er helemaal klaar voor om je onder te dompelen in het Veritas bestaan? En, wil jij samen met jouw tijdelijke huisgenoten helemaal UIT de bocht schieten op de huizen barbecue? Schrijf je dan in als UIT-slaper! Dit kan tot en met 30 juni via onderstaande link!

N.B. Omdat er veel aanmeldingen zijn, biedt inschrijven als UIT-slaper je geen garantie op een slaapplek. Meer informatie over de indeling volgt in juli. Vragen met betrekking tot de indeling graag tot dan afwachten.


Ga toch fietsen

Goed nieuws: het studentenleven staat op je te wachten! Slecht nieuws: het studentenleven kan stressvol zijn als je geen slimme keuzes maakt. Swapfiets is het zorgeloze fietsabonnement waar duizenden andere studenten al gebruik van maken. 

swap.jpg